Dit kun je doen om je woning sneller en voor een groter bedrag te verkopen!

Na lang op dezelfde plek gewoond te hebben met je partner, hebben jullie kortgeleden het besluit gemaakt om te verhuizen. Na even gezocht te hebben, zijn jullie een prachtig huis tegengekomen in Utrecht. Om hier zo snel mogelijk naartoe te kunnen verhuizen, is het van belang dat de huidige woning wordt verkocht. Een aantal maanden terug ging dit erg snel, maar dit is momenteel aan het veranderen. Om je woning in Breda snel te verkopen, dien je nu een strakke aanpak te hanteren. 

Geef de muren een nieuw kleurtje

Het kan zijn dat je een lange tijd weinig hebt gedaan aan het interieur van de woning. Zo kunnen de kleuren van de muren totaal niet meer bij de tijd passen. Dit kan ervoor zorgen dat potentiële kopers eerder afhaken en dat is zonde. Je kunt er daarom het beste voor kiezen om een schilder Breda in te schakelen. Laat de muren in een wat neutrale kleur verven en zorg ervoor dat de woning er hierdoor groter uit lijkt te zien. Om er zeker van te zijn dat je kiest voor de juiste kleuren, kun je het beste contact opnemen met een makelaar. Hij kan je eventueel helpen bij deze beslissing.

Laat foto’s maken door een fotograaf

Voor het verkopen van een woning is het van groot belang dat de woning opvalt. Om dit voor elkaar te krijgen, kun je er in veel gevallen het beste voor kiezen om een fotograaf in te schakelen. Laat een fotograaf een aantal unieke foto’s schieten en trek daarmee meer bezoekers. Naast de foto’s is het ook belangrijk dat je zorgt voor goede teksten. Probeer de positieve punten zo goed mogelijk uit te lichten en schrijf bijvoorbeeld ook op wat er allemaal in de buurt te doen is. Geef ook aan of het kindvriendelijke buurt is en wek daarmee vertrouwen op. 

Schakel een makelaar in

Voor de verkoop van een woning is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Een makelaar weet wat er in jouw regio gebruikelijk is en kan sneller een potentiële koper vinden. Houd er wel rekening mee dat het erg prijzig kan zijn om een makelaar in te schakelen. Vraag bij meerdere makelaars een offerte aan en vergelijk de prijzen vervolgens. Kijk naast de prijs ook naar de prestaties van de makelaar. Een goede makelaar verdient zichzelf namelijk erg snel terug.