Het schoonmaken en ontruimen van je kantoorpand

Zoek je een schoonmaker voor je kantoorpand of ga je binnenkort verhuizen? In dit artikel lees je alles over hoe jij snel, goed en voordelig je kantoor kunt laten schoonmaken en ontruimen en krijg je tips over je een verhuis fris en fruitig tegemoet gaat. 

Huur professionals in

Voor structurele schoonmaak van je kantoorpand, kun je het beste professionele schoonmakers inhuren. Zo weet je zeker dat je kantoor elke week goed en grondig gepoetst wordt en dat het volgens de richtlijnen gebeurt; zeker na een tijd waarin het ons nog eens duidelijk gemaakt is hoe belangrijk goede hygiëne is, is dat erg belangrijk. Professionals van schoonmaakbedrijf Actie weten als geen ander hoe ze jouw kantoorpand binnen no time spik en span krijgen! 

Extra grote schoonmaak

Moet je pand ontruimd worden? Een pand ontruimen kost veel tijd, energie en moet in goede banen geleid worden. Daarom geef je dit het beste uit handen aan Goedkoop Ontruiming, waar ze al jaren ervaring hebben met het ontruimen van kantoorpanden. Dat scheelt jou een hoop tijd en gedoe! Wanneer de klus geklaard is, doe je er goed aan om de zaak grondig te laten poetsen, zodat de volgende die erin gaat direct aan de slag kan; dat is wel zo netjes.

Verhuizen

Heb je jouw kantoorpand moeten laten ontruimen, omdat je binnenkort gaat verhuizen? Of heeft er nog geen ontruiming plaatsgevonden, maar ga je wel wisselen van pand? Bij een verhuizing komt veel kijken; zo moet je verhuizers regelen, adreswijzigingen doorgeven, zorgen dat er energie, gas en internet geregeld is op de dag dat je verhuisd bent en moet de inrichting van het pand duidelijk zijn. Zorg dat het pand van tevoren goed schoongemaakt is, zodat je direct alle spullen op de juiste plek kunt zetten. Maak een helder stappenplan en tik alles af wat er gedaan is; zo ga je met een helder hoofd de verhuis in.