Een cadeau voor zakelijke klanten

Wil je jouw klantenrelaties een leuk cadeau geven? Dan wil je wel iets geven dat bij je bedrijf past; een cadeau waardoor mensen je onthouden en waar je klantenrelaties iets aan hebben. In dit artikel bespreken we een paar leuke en originele cadeaus waar jij je klanten geheid blij mee maakt.

Kleding bedrukken

Een praktisch en leuk cadeau is kleding laten bedrukken met bijvoorbeeld je eigen logo. Je kunt kiezen voor allerlei kleding, zoals hoodies, T-Shirts en vesten. Ook is het super origineel om sokken te laten bedrukken met je eigen logo of een afbeelding van je bedrijf. Zo maak je op een subtiele manier reclame voor jouw onderneming en heb je een zakelijk cadeau te pakken waar andere bedrijven niet zo snel aan gedacht hebben.

Geef pennen cadeau

Een goed cadeau voor je zakelijke klanten zijn bedrukte pennen. Dit is een goede optie als je ZZP’er bent of een klein- of middenbedrijf hebt en een minder groot budget hebt voor cadeaus voor zakenrelaties. Pennen kun je in grote oplage laten bedrukken en hoe groter de bestelling, hoe goedkoper het is. Niet alleen kun je de pennen cadeau doen aan je zakelijke relaties, maar ook aan je medewerkers; zo verspreid je jouw naam snel en effectief!

Groen en gezond

Wil je liever een cadeau geven dat meer gericht is op gezondheid? De fruitmand is tegenwoordig erg populair! Ook is het heel leuk om een plant cadeau te doen; je kunt volgroeide plantjes in potten met je bedrijfsnaam erop geven, maar je kunt ook kiezen voor bollen. Jouw klanten fruit of groen cadeau doen, laat zien dat jij als bedrijf staat voor gezondheid en vitaliteit; een mooie boodschap waar je jouw visie mee uitstraalt!

Geplaatst door: / maart 21, 2023
Categorie:
Tips