Zijn extensions heel schadelijk voor je eigen haar?

Het nemen van hairextensions, kan voor veel mensen een oplossing zijn met hun onzekerheden. Je kan daarnaast ook natuurlijk gewoon extensions nemen, omdat je het prachtig vind of zelf omdat je langer haar wilt. Het nemen van extensions kan dus door verschillende reden. Alle extensions hebben verschillende lengtes en type hair. Human hair extensions zijn wel het mooiste om te nemen. In dit artikel lees je alles over het dragen van extensions en wat daar het invloed van is.

 

Het inzetten van clip-in extensions

Er zijn hier vaak nog veel vragen over of het schadelijk is om extensions te nemen. Het nemen van extensions hoeft niet schadelijk te zijn voor je haar. Het is alleen wel afhankelijk van de manier hoe ze geplaatst worden en ook weer verwijderd worden. Er zijn een hoop extensions en het kan er ook aan liggen welke extensions je neemt. De clip-in extensions zijn enorm handig en ook gemakkelijk te verwijderen en in te zetten. Je klikt ze in met een soort klemmetje dat je in jouw haar vast zet. Dit zijn ook geen permanente extensions. Deze extensions zijn ook niet schadelijk en het grote voordeel aan deze extensions, is dat je niet uren bij de kapper hoeft te zitten voor je lange lokken. Het inbrengen van deze extensions is niet moeilijk, maar doe het wel voorzichtig want anders kan je haar beschadigen en zelfs afbreken. 

De wire extensions

Ook deze extensions kan je gemakkelijk zelf aanbrengen. Dit is ook wel weer een reden dat je wel extra voorzichtig te werk moet gaan met je haar, want je bent geen professional. De extensions zijn veel lichter dan de clip-in extensions. Hoe lichter hoe beter natuurlijk voor je haar en je hoofdhuid. Dan zijn er ook nog permante extensions en hierbij is het belangrijk dat je dit wel bij een kapper laat doen. Zij weten wat ze moeten doen en doe je dit niet dan kan jouw haar enorm beschadigen en aantasten. Dan kan het dus wel enorm schadelijk zijn. 

De verzorging 

Daarnaast is het leuk om hairextensions te hebben, maar het is ook belangrijk dat je de lokken goed verzorgt. De verzorging ervan is ook belangrijk om beschadiging tegen te gaan. Extensions van natuurlijk haar zijn het minst schadelijk voor je eigen natuurlijke haar. Let er ook altijd op of de haarschubben van de extensions intact zijn.

Geplaatst door: / december 21, 2022
Categorie:
Tips