De kunst van het creëren van een prachtige buitenruimte

Een mooie tuin is een verlengstuk van je woning en zorgt voor rust en ontspanning. Bij het aanleggen van een tuin komt er echter veel kijken. Van het ontwerp tot de keuze van de beplanting en de aanleg van de bestrating: alles moet tot in de puntjes worden verzorgd. Gelukkig kan RR Tuin & Design je hierbij helpen. Dit tuinontwerp- en hoveniersbedrijf in Dongen heeft jarenlange ervaring en kan jouw droomtuin werkelijkheid maken. Tuinaanleg in Dongen door RR Tuin & Design, zij weten het wel!

Een tuinontwerp is de basis van jouw droomtuin

Een goede tuinaanleg begint met een goed ontwerp. Het ontwerp bepaalt immers de indeling en sfeer van je tuin. Bij RR Tuin & Design wordt er samen met jou gekeken naar jouw wensen en ideeën. Op basis hiervan wordt er een passend ontwerp gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbare ruimte, de ligging van de tuin en de omgeving. Zo ontstaat er een uniek ontwerp dat perfect past bij jouw smaak en levensstijl.

Aanleg: van beplanting tot bestrating

Na het ontwerp volgt de aanleg van de tuin. Hierbij wordt er gezorgd voor een goede basis, zoals een goede bodemstructuur en drainage. Vervolgens wordt er begonnen met het aanbrengen van de beplanting, zoals bomen, struiken en bloemen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de bestrating en het creëren van bijvoorbeeld een vijver of tuinhuisje. Bij RR Tuin & Design wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en moderne technieken, zodat je jarenlang plezier hebt van jouw droomtuin.

Onderhoud: het behouden en verzorgen van een mooie tuin

Een mooie tuin vergt echter ook onderhoud. Dit kan variëren van het snoeien van de beplanting tot het onderhouden van de bestrating. Bij RR Tuin & Design kun je ook terecht voor het onderhoud van jouw tuin. Hierbij wordt er gezorgd voor een regelmatig onderhoud, zodat jouw tuin er altijd mooi uitziet. Zo kun je optimaal genieten van jouw droomtuin, zonder je zorgen te maken over het onderhoud.