De mogelijkheden van een boxspringset

Is het tijd om je oude bed te vervangen? Dan is het belangrijk dat de vervanger minstens net zo goed is of nog beter. In dit artikelen vertellen we wat er allemaal mogelijk is wanneer je kiest voor een complete boxspringset; na het lezen ren je geheid naar de winkel voor jouw nieuwe boxspring!

Topcomfort

Een boxspring set biedt topcomfort; zo hebben boxsprings een hogere instaphoogte dan gewone bedden, waardoor je bij het in- en uitstappen minder last hebt van je knieën en rug. Bij een boxspring kun je kiezen of je een verstelbare set wilt kopen of niet. Het voordeel van een verstelbare boxspring, is dat je comfortabel rechtop kunt zitten. Dat is handig wanneer je een boek wilt lezen of TV wilt kijken. Een complete boxspring set kopen betekent niet alleen meer comfort wat betreft het bed zelf, maar er is ook een ruime keus in matrassen en matrastoppers. Het matras van koudschuim of een pocketveringmatras, bijvoorbeeld, zijn erg populair en zorgen ervoor dat je heerlijk kunt slapen. 

Een kinderbed van topkwaliteit

Een boxspringset is er niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen zijn er boxsprings te koop. Dit zijn eenpersoons boxsprings die verkrijgbaar zijn in verschillende maten; van 90 x 200 tot 100 x 210. De kwaliteit van een kinderboxspring is net zo goed als een boxspring voor volwassenen; het zorgt ervoor dat het lichaam van jouw kind goed ondersteunt wordt tijdens het slapen en vermindert eventuele rug- en nekklachten. Schaf een complete kinderboxspring set aan en zorg ervoor dat jouw kind elke dag uitgerust wakker wordt.

Veel keus

Een ander voordeel van een boxspring, is dat er veel mogelijkheden zijn met betrekking tot de vormgeving van het bed. Zo is er veel keus in soorten meubelstoffen en kleuren; een boxspring van antraciet is heus niet meer het enige waar je uit kunt kiezen. Het geeft je de mogelijkheid om te gaan voor een robuust en industrieel uiterlijk of juist voor een klassieke boxspring. Ook kun je kiezen voor een boxspring met of zonder opberglades en zijn er verschillende soorten poten die je onder de boxspring kunt zetten.